Skip to main content

VI LETAR EFTER ETT HEM TILL DENNA GOA TJEJ

By 18 februari, 2024Okategoriserade

Wilma Arkiza*PL

Färg Vit

Född 2018-05-25

Vi har en tid bokad för kastrering. Wilma är färdig som avelshona hos oss och söker nu ett nytt hem till sitt nya liv och hon är värd det allra bästa hemmet. Wilma är en innekatt och ska fortsätta vara det. Van att vara utomhus i kattgård. Wilma är chippad, har stamtavla i Sverak. Hon älskar mat, ”pratar” gärna och kuttrar till så som Maine cooner ofta gör, älskar att kela massor och ligger gärna sked med sin människa. Wilma älskar pälsvård och accepterar kloklippning. Wilma vill komma till ett hem där hon inte blir helt ensam. Inget ont ben finns i hennes kropp, hon är en matsugen, mysälskande och social tjej

Vid intresse var god skriv PM så får ni mer info om Wilma

Leave a Reply