Skip to main content

VI LETAR EFTER ETT HEM TILL DENNA GOA KILLE

By 18 februari, 2024Okategoriserade

Hamfan Arkiza*PL

Färg svartsmoke

Född 2020-02-25

Nu är han kastrerad och färdig som avelshane hos oss och söker nu ett nytt hem till sitt nya liv och han är värd det allra bästa hemmet. Hamfan är en innekatt och ska fortsätta vara det. Van att vara utomhus i kattgård. Hamfan är kastrerad, chippad, har stamtavla i Sverak. Han älskar mat, ”pratar” gärna och kuttrar till så som Maine cooner ofta gör, älskar att kela massor och ligger gärna sked med sin människa. Hamfan accepterar pälsvård och kloklippning. Hamfan vill komma till ett hem där han inte blir helt ensam.Hamfan är van med lugn hund skulle kunna vara ett hem med en hund som är van med katter. Inget ont ben finns i hans kropp, han är en matsugen, mysälskande och social grabb

Vid intresse var god skriv PM så får ni mer info om Hamfan

Leave a Reply